جشنواره بينالمللي شعر صلح- ايران 1392
با تبريک سال نو همراه با شادي، آزادي وصلح؛
جشنواره بينالمللي شعر صلح- ايران
دوستان عزيز، شاعران و نويسندگانِ ارجمند؛
دستاندركاران ِجشنواره بينالمللي شعرِ صلح بعد از وقفهاي طولاني، مشتاقند تا دوباره فعاليتشان را از سر بگيرند. از شما دعوت ميشود ما را با ارسال اشعارتان و ارسال مقاله همراهي كنيد.
از جمله موضوعاتي كه ميتوان در مقالات ارسالي به آن پرداخت:
1. نقش صلح و دموکراسي در اقتصاد به ويژه در مقايسه با کشورهايي که اقتصادشان همواره در خدمت توليد و ابزار جنگ است.
2. تاثير ادبيات و هنر در گسترش فرهنگِ عدم خشونت .
3. تاثير آزاديهاي مدني بر بهبود وضعيت زنان .
4. علت هاي بروز خشونت در جوامع بسته و تاثير آن بر فرهنگ شهرنشيني و روستايي.
5. هنجارها و يا نابهنجاريهاي اخلاقي فرهنگي، خشونت مردان بر زنان و يا زنان بر مردان با رويكرد نظريههاي فمينيستي .
6. تجاوزهاي جنسي پنهان در روابط زناشويي.
7. عشقهاي يکطرفه و خشونتهاي ناشي از آن.
8. چگونگي و راهکاري براي آموزش صلح به كودكان و نوجوانان به ويژه در کشورهاي ديکتاتوري .
9. شناخت رفتارهاي مدني و غيرمدني با اقليت جنسي (همجنسگرايان، دوجنسهها و ...) و راهكارهاي اشاعه رفتار صلحآميز و انساني با ايشان.
10. بررسي تحليلي رفتار انسانِ امروز با طبيعت و محيط زيست.
11. نقش رسانه ها و تاثير آن در تشديد يا تهديد خشونت رفتاري نظامند (آشكار و پنهان)
12. تضعيف يا تقويت صلح و هر موضوعي که در تحكيم و يا تضعيف صلح و آزاديهاي مدني اثرگذار است.
خواهشمنديم از شبكه دوستان خود با هر قوميت، مليت و زباني دعوت کنيد تا به ما بپيوندند.
شعرها و مقالههايتان را براي انتشار در اين سايت در زمينه صلح، همراه با بيوگرافي (دو سطر) و عکس به آدرس زير ارسال فرماييد.
مهلت ارسال آثار 20 ارديبهشت 1392
لازم به ذکر است درآينده ي نزديک فراخوان رسمي و چگونگي برگزاري سومين دوره ي جشنواره بين المللي شعر صلح را از طريق مطبوعات و وب سايت به اطلاع دوستدارانِ صلح در سراسر جهان خواهيم رساند.
لازم به ذکر است اين سايت در حال حاضر به صورت آزمايشي به نمايش گذاشته مي شود و در تاريخ 26 ارديبهشت1392 با جمع آوري مقاله ها و شعرهاي شما عزيزان منتشر و هر دو ماه يکبار به دو زبان فارسي و انگليسي به روز مي شود.
دبيرخانه جشنواره بين المللي شعر صلح
1/1/1392
Info@PeacePoetry.org Rira.Abbasi@gmail.com